JANUAR 2024

Opdag de nye strikkeopskrifter her i Popknits univers.

Juicy Sweater, Juicy Sweater Junior, Juicy Skirt og Juicy Slipover:

Fælles for alle modellerne i denne Popknit familie er den tykke bouclé, der indrammes af dobbeltstrikkede kanter, der fremstår som glatstrik og giver både hold og kontrast til garnets struktur. 

Jeg har allerede med boucle på pindene og planer om yderligere modeller til juicy familien.

 

Diamonds And Pearls Sweater Colour

Strikkeopskriften til Diamonds and Pearls Sweater var mit første design i Popknit-regi, og da I valgte, at vi skulle strikke dennne model til vores fælles knitalong sidste år, var jeg ikke i tvivl om, at jeg måtte prøve at strikke den på en ny måde. Jeg elsker at re-tænke mine designs og er ikke så vild med gentagelser. 

Løsningen blev at strikke modellen i to farver ved hjælp at jaquard, ladderback og andre teknikker. Resultater er en raglanmodel i glatstrik med mønsterrapporter bestående af perlestrik i rudeformer, der omkranses af kabler og snoninger samt bobler - alle i en anden farve. Jeg har brugt et garn, der selv skifter farve for den finde ombre-effekt.

 

Zebra Mitten og Zebra Beanie

De lækre strikkede accessories er strikket i tofarvet dobbeltstrik, hvilket giver et tykt og tæt udtryk perfekt til det danske vintervejr. Zebramønsteret er gengivet i individuelle diagrammer for hver størrelse (til både børn og voksne) og kan også findes digitalt via link i opskriften.